Yoga op Reis

Elke zaterdagochtend geef ik via Zoom een online yogales: Yoga op Reis. De les is steeds vanaf een andere plek. Op het strand, in de bergen of soms op een camping, het is maar net waar we zijn. Voor mij is dit een geweldige manier om in contact te blijven met Nederland (al doen er soms ook mensen uit Frankrijk en Zwitserland mee:).

Yoga op Reis is toegankelijk voor iedereen: beginners en gevorderden. Het is een mix van fysieke houdingen en meditatie. Bij fysieke houdingen krijg je altijd de gemakkelijke opties, zodat je als beginner makkelijk meekomt. Maar ook als je al bekend bent met yoga, krijg je genoeg uitdaging tijdens de les.

Online les

De yogascholen in Nederland mogen hun deuren gelukkig weer openen, maar een online yogales kan soms super handig zijn. Misschien vind je het nog spannend om een yogastudio binnen te stappen. Of ben je beginner en wil je eerst online even oefenen? Je hebt een druk gezinsleven en hebt niet de mogelijkheid om het huis uit te gaan? Soms is het gewoon praktisch om vanuit je huis (of vanaf je vakantieadres) een lesje te volgen. Gelukkig kun je mijn les Yoga op Reis altijd meedoen. Zonder verplichtingen. Vrijheid blijheid. Heb je nog nooit een online les gevolgd? Geef het aan, dan loods ik je er doorheen.

Meedoen

Wil je een keertje meedoen? Mail via kalinkavanwees@gmail.com of app naar 0610075874 (mag ook op het laatste moment). Dan ontvang je rond 9.15 uur een app of mail met de link naar de Zoom-les. Een losse les kost 8 euro. Wil je vaker meedoen? Dan betaal je voor een 12 rittenkaart 90 euro. Na de les ontvang je de les digitaal. Dan kun je 'm altijd nog eens overdoen.

Yoga op Reis
Tijd: Elke zaterdag 9.30 - 10.30 uur
Hoe: Online via Zoom
Wat heb je nodig: Internetverbinding en een 'scherm' (telefoon/iPad/latop/pc) en een yogamatje oid
Aanmelden: kalinkavanwees@gmail.com of 0610075874

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *