Anything you wanted to know
about us
Een droom
Waarom wachten?

Een droom van zovelen: een jaar op reis. Maar toen de kinderen eenmaal kwamen, stopten we de droom in de ijskast. Komt later wel... Tot Corona kwam en we aangespoord werden om na te denken over wat we eigenlijk wilden. De droom werd uit de ijskast gehaald. Waarom wachten als dit is wat we willen? En wat een prachtig avontuur geven we de kinderen.

Onze oudste zoon (10) gaat volgend jaar naar groep 8. Als we in 2021 vertrekken en een jaar reizen, zal hij in 2022 het laatste half jaar in groep 8 nog meepakken. Zo mist hij niets van de musical, kan hij mee op kamp en sluit hij de zijn basisschool periode prettig af.


Onze dochter (9) zit in groep 5 en gaat tijdens de reis naar groep groep 6. We zullen de kinderen via de Wereldschool lesgeven. in Corona-tijd hebben we hierin al ervaring opgedaan, dus dat zit wel goed.


De jongste (3) mag lekker spelen en hoeft nog niet in het schoolbankje. Al zullen we hem wel, naar behoefte, leerspelletjes aanbieden, voorlezen, samen liedjes zingen, knutselen en vooral veel in de natuur spelen.


Zelf werken we ook nog een aantal uur in de week. Dennis werkt twee ochtenden voor zijn huidige werkgever (hij is Cloud Engineer). Kalinka gaat bloggen over de reis en zal haar online yoga op zaterdagochtend blijven geven.

Follow the dream